Támogatás

Kötelességünknek érezzük, hogy a szűkebb és tágabb közösségünket és kulturális életünket erőnkhöz mérten támogassuk.

A Felhőcske Alapítványon keresztül „A Látássérülteket nevelő- oktató Óvoda, Általános Iskola Speciális Szakiskola és Diákotthon” részére nyújtottunk segítséget 2004-ben.

2009-ben Cegléd és Térsége Látássérültjeinek Egyesülete kapott csekély támogatást.

A Mosoly alapítványon keresztül támogattuk 2008 -ban a ceglédi Toldy Ferenc Kórházat, 2009-ben a ceglédi Mentőállomást és 2010-ben a ceglédi Toldy Ferenc Kórház gyermek osztályát, a Mosoly Tábort és az árvízkárosultakat. Valamint hozzájárultunk a ceglédi KF Gimnázium udvarának felújításához.

A Nagy Látásteszt keretén belül az Opticnet szervezésében ingyenes felmérő látás ellenőrző vizsgálatot végeztünk, amelyet szükség esetén ingyenes szakorvosi vizsgálat követett.Cegléden 2008-ban a Táncsics Mihály Általános Iskola öt rászoruló tanulója kapott ingyen szemüveget, míg 2009-ben a Budai úti Általános Iskola öt diákja részesült ugyanebben a támogatásban. Nagyon kedves karácsonyi üdvözlő lapot kaptunk tőlük, amit ezúton is köszönünk Nekik.

Cegléden, a városháza dísztermében megrendezett Varázslat Énekhangokra című Opera Gála létrejöttét minden évben támogatjuk.
 

DACP